PLATES

Anbefalet i Berlingske: 8 serveringer fra tidl. Michelin-kok og Masterchef-dommer på Christianshavn

495 DKK / 295 DKK

1712 købt
0
  • 8 fantastiske deleretter på Plates på Christianshavn
  • Fransk-italiensk gastronomi på højt plan 
  • Restauranten er skabt af tidl. Michelin-kok og Masterchef-dommer, David Johansen
  • Brug dit værdibevis helt indtil d. 14/7 2024

Berømt kok erobrer Christianshavn

David Johansen vandt madanmeldernes hjerter og maver, da han som den yngste kok i danmarkshistorien vandt en Michelin-stjerne til Kokkeriet. Og resten af os lærte ham nok at kende som vært på det populære madprogram Masterchef på TV3. Men drømmen har altid været delemad af høj kvalitet - og nu er den drøm blevet til Plates på Christianshavn. 

Her går fransk-italiensk delemad af høj kvalitet hånd i hånd med danske råvarer i sæson, én af byens mest fortryllende lokationer. Og resultatet er nogenlunde, som Søren Frank opsummerede det i sin anmeldelse for Berlingske: "Beliggenheden er vidunderlig - og det smagte som Noma år 3".

Og i et specielt samarbejde med Niche sparer du nu 40 % på hele 8 serveringer fra Plates' kort. Menuen skifter efter sæsonen og de tilgængelige råvarer, men pt. kan du bl.a. glæde dig til at sætte tænderne i frække risotto-kroketter med sortfodsskinke, kammusling med peberrod og agurk, kyllingeparfait, en speciel "tagliatelle" af selleri med blæksprutte, æble og brunet smør - og meget mere!

Menuen hos Plates skifter løbende - men den kunne fx se sådan her ud:

  • Rørt tatar af rødbede med grov sennep, kapers og sprøde kartofler
  • Risotto kroketter med sortfodsskinke og svampe-mayo
  • Kammusling med peberrod og agurk
  • Rigatoni med spinat, courgetter, pistacie og pecorino
  • Parfait af kylling med sprødt skind, syltet græskar og brøndkarse
  • ”Tagliatelle” af selleri med blæksprutte, æble og brunet smør
  • Glaseret svinebryst med stikkelsbær, fennikel, oliven og umodne ferskner
  • Vandbakkelse med vaniljeis og lun saltet karamel sauce
  • Menuen kan både bestilles vegetarisk og pescetarisk. Husk at oplyse det ved booking.

"Den der deler ..."

... får meget mere! Det er filosofien bag Plates, hvor alle retter serveres family style. Og både restaurantens navn og symbolikken bag gennemsyrer alt fra indretningen, hvor vintage-tallerkener pryder de elegante, mørke vægge i de nyrenoverede lokaler, til selvfølgelig serveringen, hvor alt anrettes på tallerkener - som man deler. På den måde kommer man hinanden ved – og nåhja, så er der ikke noget med at 'vælge forkert', for alle får lov til at smage det hele.

Hele menuen er opbygget som en progression, hvor der både er tænkt over smage, teksturer og spiseoplevelse. Derfor starter I med delikat fingerfood, derefter kommer forretterne, en lækker hovedret - og til sidst en blød, sød dessert. 

Michelin-fortiden i nye rammer

Selvom delevenlig comfort food altid har stået David Johansens hjerte nær, fornægter det sig altså ikke, at han har begået sig så mange år i Michelin-verdenen - først på Kong Hans Kælder, der i dag har 2 Michelin-stjerner og senere som køkkenchef på Kokkeriet. Heldigvis! For hos Plates blandes de moderne tilsmagninger, den ukomplicerede tilgang og hyggen sig med teknikker, der sender smagsløg og tanker til det klassiske franske køkken. Og kombinationen er seriøst intet mindre end vidunderlig. 

Glæd dig til at besøge en af byens mest spændende nye restaurantåbninger ... og så gør det jo ikke noget, at de har en af byens mest eftertragtede solplaceringer med borde ud til Københavns Havn. 

Indløsning
  • Åbningstider: Man-lør fra kl. 17.30-21.30.
  • Baren lukker kl. 02
  • Brug dit værdibevis helt indtil d. 14/7 2024
Indlæser kort...
Strandgade 7 1401 København K