FLORIE

5 stk. gourmetsmørrebrød fra den prisvindende Berlingske-favorit, Florie

330 DKK / 198 DKK

311 købt
0
  • 5 stykker assorteret smørrebrød fra Florie - udvalgt af kokken
  • Kortet skifter året rundt - men du kan altid være sikker på en rødspættefilet
  • Du sparer 40 %
  • Brug dit værdibevis helt indtil d. 30/09 2024.

"Her får du det lækreste smørrebrød"

Berlingskes Søren Frank var ikke i tvivl, da han var forbi – og det er vi faktisk heller ikke: Florie ér en af de bedste smørrebrødsforretninger i landet. Og i 2021 fik de en 2. plads ved Tivolis store smørrebrødskonkurrence for deres moderne tilsmagte gourmetbidder. Med andre ord er smørrebrødet hos Florie så godt, som du sjældent finder det andre steder. 

I den blomstrende butik i Rødovre Centrum har den prisbelønnede blomsterdekoratør Camilla Hugger Tarp formået at skabe et magisk univers, hvor gourmetsmørrebrød og blomster går op i en højere enhed. Og hvis det lyder henførende - så er det, fordi det er lige præcis dét! I et specielt samarbejde med Niche kan du nu spare 40 % på 5 assorterede stykker af dagens smørrebrød fra Flories kokke. Det kan fx være blød og smagfuld kyllingesalat med stegte svampe eller sprød, paneret fiskefilet. 

Jordnær på alle måder

På mere end én måde kan man beskrive Florie som en jordnær café. De friske, duftende blomster er tæt på den livgivende jord - og det samme er råvarerne fra lokale producenter. Men hos Florie går de også op i jordnær, nærværende service. Smørrebrødet, du har bestilt, bliver frisk lavet hele dagen - men i udvalg - som på en klassisk smørrebrødsrestaurant.

Kreativitet og gode råvarer

Hvad end det kommer til blomster eller håndlavet smørrebrød, går Flories blomsterdekoratører og kokke op i, at kreativitet og råvarer skal være i højsædet. Derfor finder du opfindsomme tilsmagninger - og også kun de bedste råvarer på deres menukort. Deres rugbrød får de bragt fra deres faste bager i Nærum – og alt fra deres falaffel til kyllingesalat er hjemmelavet.

Indløsning
  • Du kan hente dit smørrebrød: Tirs-fre: 10-19 / Lør-søn: 10-17
  • Smørrebrødet skal nydes derhjemme; du kan ikke spise i restauranten. 
  • OBS: Det er kokken, der vælger smørrebrød.
  • Du kan benytte dit værdibevis helt indtil d. 30/9 2024.
Indlæser kort...
Rødovre Centrum 84, indgang C, ved Tårnvej 2610 Rødovre