ALEXANDERS BISTRO

Anbefalet i Politiken: Halv pris på valgfri 3-retters hos Alexanders Bistro

490 DKK / 245 DKK

1405 købt
0
  • 3 valgfri retter fra hele Alexanders Bistros menukort
  • Du får forret, hovedret og dessert
  • Du sparer op til 65 %!
  • Brug dit værdibevis helt indtil d. 31. august 2024

Gourmet-dagligstuen i Carlsberg Byen

I den hippe og pulserende Carlsberg Byen ligger Alexanders Bistro. Et spisested, der ligesom den nye bydel forener det klassiske og det nye, traditioner og opfindsomhed. Kokkene er hapset direkte fra gourmet-restauranter i København og Paris, og niveauet er tårnhøjt - krydret med en hyggelig, hjemlig stemning. Som ejeren, Alexander Beier fortalte, da vi var forbi: "Vi vil gerne være den dagligstue, som folk ikke selv har plads til. Men med virkelig god mad. Når man går ud at spise, ønsker vi at give folk en oplevelse, de ikke kan lave hjemme i deres eget køkken."

Derfor får du nu også en helt valgfri 3-retters menu fra Alexanders Bistros menukort med forret, hovedret og dessert. Er du fx til en mør, rosastegt oksemørbrad, der smelter på tungen? Moules frites med danske blåmuslinger og gyldne fritter, pasta med hjemmelavet sauce på trøffel og parmesan, hjemmerørt oksetatar - eller noget helt fjerde? Valget er dit!

Alexanders Bistro har gourmet-kokke i køkkenet. Glæd dig til en valgfri 3-retters med frit valg til hele kortet:

  • Forret, vælg f.eks.: Hjemmerørt oksetatar; koldrøget laks med peberrod; rødbedetatar
  • Hovedret, vælg f.eks.: 250 g. dansk oksemørbrad m. fritter og hjemmelavede bearnaise; moules frites; hjemmerørt tatar; trøffelpasta – og meget mere!
  • Dessert, vælg f.eks: Crème brûlée; vegansk is fra Peter Beier, 3 oste og sødt

En opvækst med mad

Alexander Beier, der har Alexanders bistro, har et navn, der forpligter. Som søn af Peter Beier er han vokset op omkring gode smage, hygge - og ikke mindst fantastiske råvarer. Derfor er chokoladen også fra egen plantage, skinken er specialimporteret og hjemmehængt, brødet laves på basen af en surdej fra Provènce, der er mere end 100 år gammel – og når de er i sæson er både bær, krydderurter og æbler fra egen urtehave og plantage. 

Alexander har skabt Alexanders Bistro, fordi det var noget, der manglede i den nye, moderne Carlsberg Byen: Et sted, hvor der er plads til at hygge, til at drikke fantastiske cocktails, til at sidde foran pejsen, til at spille spil - og hvor maden er på niveau med toprestauranter i smag, kvalitet og omhuen, der er lagt i den.  

Indløsning
  • Du kan bruge dit værdibevis: ons-lør: 17-21
  • Du kan benytte dit værdibevis frem t.o.m. d. 31. august 2024
Indlæser kort...
Ottilia Jacobsens Plads 1 1799 København V