BRDR. PRICE I ROSENBORGGADE

4-retters menu fra Brdr. Price - Hjemmelavet fransk-dansk gastronomi fra hjertet

585 DKK / 299 DKK

1614 købt
0
  • 4-retters menu inkl. surdejsbrød hos Brdr. Price i Rosenborggade
  • Du får to forretter, brød, hovedret og dessert til en værdi af 585 kr. (Din pris: 299 kr.)
  • Kan bruges i Brdr. Prices restaurant i Rosenborggade
  • Du sparer næsten 50 %!
  • Brug dit værdibevis helt indtil d. 31. august 2024

Da de to brødre, Adam og James slog dørene op til den første Brdr. Price-restaurant for mere end 10 år siden, begejstrede det både anmeldere og gæster, fordi almindelige danskere endelig kunne få lov til selv at smage, hvad der skete bag de kendte brødres gryder. Politiken skrev begejstret, at "Brdr. Prices køkken oser af kærlighed" - og det er da også det, der stadig gennemsyrer de fransk-danske restauranter og gør dem til noget helt specielt. For her går den livslange kærlighed til mad og det gode selskab virkelig op i en højere enhed, når den møder ægte hjertevarm service, fantastiske øko-råvarer og ... masser af smør (ja, vi kunne ikke lade være). 

Og i et eksklusivt samarbejde med Niche kan du nu også få lov til at spise med Price (... eller i hvert fald hos dem) til en helt særlig kampagnepris. Glæd dig til 4 serveringer med 49 % rabat - hvor du kommer igennem alt fra et moderne nordisk take på en gazpacho, en tatar, der hakkes à la minute, lavet af kød fra glade køer, perfekt saftig-stegt perlehøne med sprødt skind og artiskokker, brøndkarse og sauce på hønen selv - og selvfølgelig deres egen flødeis med rabarber, chokolade og saltet karamel. 

Menuen varierer efter sæsonen og køkkenchefens luner, men da vi var forbi, så den sådan her ud: 

  • Kold ærtesuppe med friskost, grillede bønner og mynte
  • Serveres med surdejsbrød
  • Rørt tatar af fritgående kvæg fra Kildegaarden med sprøde salater
  • Stegt perlehøne med artiskokker, brøndkarse og hønsesauce
  • Hjemmelavet flødeis med rabarber, chokolade og saltet karamel

Traditionelt - men uden at sidde fast i traditionerne

Brdr. Price står for mange for dét, der er traditionelt. Det står for de to brødre, der fik den intense kærlighed til god, hjemmelavet mad ind fra barnsben, og som siden udbredte den til danskerne gennem tv og restauranter.

Men de sidder ikke fast i traditionerne. Og det viser ansættelsen af deres unge nye headchef, som er hapset direkte fra Madklubben-imperiet. Og selvom Adam og James er meget inde over alt, der kommer på menukortet, kan man kalde det for et tæt samarbejde, hvor Olivers baggrund som køkkenchef fra andre køkkener bringer et frisk og moderne take på den klassiske velsmag, som Price er så kendt for. 

Maden har rødder i det franske køkken, som deres far elskede, men de fantastiske danske råvarer i sæson, som vi har herhjemme, får også lov til at spille førsteviolin. Som Adam sagde det så simpelt til Niches journalist: "Man bliver glad bare ved tanken om dem."

En familiedrøm der blev til virkelighed

At have en restaurant er en gammel drøm, som har eksisteret i Price-familien i flere generationer. Men det var først i samarbejde med Mads Bøttger, der også driver Dragsholm Slot, at Adam og James fik drømmen til at gå i opfyldelse. 

Og hvordan driver man så flere succesfulde restauranter i København på 13. år? Hemmeligheden ligger nok gemt i Price-restauranternes ord, "hjemlighed, hygge og personlighed". For at træde ind i Rosenborggade-restauranten føles virkelig som at stå i James' og Adams hjem. Der er hjemmekreeret kunst på væggene, lysekronerne er med inspiration fra deres barndomshjem, og så gennemsyrer brødrenes ånd alle retter, lige fra deres bistro-favorit af hjemmehakket okse til et brød lavet på Adams gamle, hjemmelavede opskrift, som er lavet på en surdej, der er startet for 12-13 år siden hjemme i hans eget køkken.

Men selvfølgelig skal man også blive ved med at gøre sig umage. Og det gør Price. Foruden tid, tanke og kærlighed i køkkenet, er mejeri økologisk, og ofte er grøntsagerne det også, kødet til tataren er fra fritgående kvæg - og i alt er kvalitet den mest afgørende spiller. Og ved du hvad? Det kan man godt smage! Glæd dig til en hjemlig smagsoplevelse, der virkelig føles som at spise med Price. 

 

Indløsning
  • Du kan bruge dit værdibevis: Tirs-lør kl. 12-22.30
  • Hjemmeside: www.brdr-price.dk
  • Kan bruges i Brdr. Prices restaurant i Rosenborggade
  • Brug dit værdibevis helt indtil d. 31. august 2024
Indlæser kort...
Rosenborggade 15 1130 København K