THE GREEN GARDEN

Reffen er anbefalet i Politiken: Smag en frisk combo m. panini+juice/shake+shot fra The Green Garden

125 DKK / 65 DKK

1686 købt
0
  • Sindssygt skarp pris på combo hos The Green Garden 
  • Du får valgfri frisk juice/shake+panini+ingefærshot
  • Din pris KUN 65 kr. (Værdi: 125 kr.)
  • Du sparer 48 %
  • Dit værdibevis er gyldigt helt t.o.m. d. 18. august 2024

Grøn mad møder ægte hip industri

Blandt gamle industribygninger er byens nyeste og hippeste madmarked poppet op. Da de åbnede i 2018 kvitterede Politiken med 4 hjerter med ét ønske: Flere grønne smage og tiltag på menuerne. Og hér kommer The Green Garden og forener det bedste fra to verdener af nem, urban, hip street food og frisk frugt, antioxidanter, masser af smag og ægte råvarer. 

Og i et specielt samarbejde med Niche sparer du nu næsten 50 % på en frisk combo med en valgfri panini, frisk juice eller shake og et ingefærshot! Du vælger selv, om din sprøde, juicy panini skal være med soltørrede tomater eller kylling - fælles er det, at den er fyldt med frisk mozarella på komælk, rød pesto og fløjlsblød cream cheese. Sammen med en valgfri juice på lækre frugter og grøntsager og et frisk ingefærshot - ja, så har du din perfekte solskinsmenu! 

Alskens godhed i en kop

Hos The Green Garden går de både op i friske råvarer og bæredygtighed - både for dig og for naturen. Derfor kalder de sig selv for "Reffens vitaminbar" - for her får du dit daglige vitaminboost i flydende form; fyldt med antioxidanter og mineraler.

Er du til en gul juice med lækker ananas, æble, citron, gurkemeje og ingefær? Eller skal det være lidt grønnere med spinat, grønkål, ananas, ingefær, gurkemeje og citron? Du kan også vælge den helt indsmigrende søde variant med jordbær, banan, rabarber og honning. 

"Formidabel udsigt og imponerende gademad"

Sådan beskrev Politiken Reffen, da de åbnede. Og siden er det kun blevet bedre. Maden, altså, for udsigten er præcis lige så formidabel, som den altid har været. Haps dig en af Reffens lækreste menuer hos The Green Garden, og slå dig ned med snasket-sprød sandwich, frisk juice med frugt, grøntsager og krydderurter - og så lige et ingefærshot til at peppe dig op, imens den uforlignelige udsigt over Københavns Havn glider forbi øjnene for dig. 

... Nåhja, og så kan The Green Garden prale med 5 ud af 5 stjerner på Google! 

Indløsning
  • Åbningstider: Alle dage: 11.30-20.30
  • Dit værdibevis er gyldigt helt t.o.m. d. 18. august 2024
Indlæser kort...
Refshalevej 167 1432 københavn