MAMA VIN & GASTRONOMI

Michelin-anbefalet restauratør: Kok fra Noma og Geranium åbner spritny vinhandel og delikatesse på Vesterbro

300 DKK / 175 DKK

584 købt
0
  • Værdibevis på 300,- for 175,-
  • Du sparer over 40 %
  • Frit valg til ALT i butikken - vin, bobler, pasta, delikatesse
  • Der kan købes helt op til 5 værdibeviser pr. person.
  • Dit værdibevis kan benyttes helt t.o.m. d. 24/7 2024

Smag vin fra landets bedste restauranter

På Vesterbro er der åbnet en vinhandel, der ikke er som de andre i klassen. For Mama udspringer nemlig som en form for søsterbutik til Mads Rye Magnussons populære restauranter, Mist, Mes og Meille, der flere gange har været nævnt i Michelin-guiden. Og det er ingen tilfældighed - for her forener Magnusson nemlig sin baggrund fra Noma og Geranium med priser, hvor de fleste kan være med. Det er gastronomi og smag på højt plan - og nu har Mama sluttet sig til familien. 

Og i et specielt samarbejde med Niche sparer du nu mere end 40 % på alt i butikken - du vælger selv, om du er til funky macereret naturvin, sjældne Bourgogne-flasker, tyske vine til en fabelagtig pris, fransk pinot noir, tørret pasta i særklasse, spreads, smukke vinglas - osv, osv, osv. Hos Mama kan du købe alt, hvad du skal bruge for at skabe rammerne om en luksuriøs middag derhjemme. Og nu sparer du 40 %!

Michelin-anbefalet - til priser hvor du kan være med

Mama kalder selv deres vinhandel og gastronomi-butik for affordable luxury. Her leverer de nemlig hverdagsluksus i form af gastronomi og vin fra øverste hylde. Men fordi de selv importerer langt størstedelen af deres flasker, kan priserne holdes på et niveau, der forbløffer. Samtidig rejser de selv ud og smager, undersøger, hilser på og ser produktionen af langt størstedelen af den vin, de har i butikken.

Så du er sikker på, at alle flasker i butikken er håndplukket - med fokus på kvalitet og frem for alt smag!

Fra funky natur til rubinrød rhône

Hos Mama tør vi næsten godt love, at I finder noget for enhver gane. Her spænder importen nemlig over alt fra chablis til dyr Bourgogne, fra let, funky pet nat, orangevin og andre naturflasker til rubinrød rhône. Besøg den nyåbnede butik, og gør et ægte gastronomisk kup i samarbejde med Niche! 

Indløsning
  • Der kan købes hele 5 værdibeviser pr. person
  • Åbningstider: man-lør: 10-18
  • Indløsning t.o.m. 24/7 2024
Indlæser kort...
Vesterbrogade 79 1620 København V